Watermatrassen

Ontdek de wondere slaapwereld van Profine

Je bezoek aan één van onze verkooppunten is een unieke ervaring op zich. In een ontspannende sfeer maak je kennis met onze prachtige, ergonomische bedden. Hiernaast geniet je meteen ook van de professionele service van onze handelaars, waar elke klant natuurlijk recht op heeft.

Onze specialisten maken je graag wegwijs door een aanbod dat elk detail van gezond en comfortabel slapen bestrijkt.

Voordelen van Profine watermatrassen

SOORTEN WATERMATRASSEN

Onze watermatrassen worden perfect anatomisch op jouw lichaam afgesteld en zijn verkrijgbaar in een ruim aanbod aan afmetingen. Onze slaapadviseurs staan je bij in je keuze en helpen je jouw beste waterbed ooit samen te stellen.

Verder kies je ook tussen ons Uno of Duo systeem. Jij en je partner kunnen dus op één matras slapen (Uno) of op 2 aparte matrassen met een thermodivider (Duo). Dit heeft als voordeel dat jij en je partner de temperatuur van de matrassen apart kunnen instellen. Beide matrassen worden ingebouwd in één gemeenschappelijk bedkader zonder hinderlijke scheiding.

Ons nieuwe slaapsysteem biedt voor iedereen een onvergelijkbaar ligcomfort, gecombineerd met een prachtig design.

Profine watermatrassen op maat

Een Profine watermatras is de beste voorbereiding op een nieuwe dag. Elk punt van je lichaam wordt door het water gedragen, omdat water zich perfect aan iedere lichaamsvorm aanpast. Je lichaam wordt gelijkmatig en soepel ondersteund. Lichaamsdelen die teveel druk ondervinden op een conventionele matras (bv. hielen, bekken en schouders) drukken nu het water weg.

Dit water wordt vervolgens verplaatst naar de lichaamsdelen die onvoldoende ondersteund worden zoals rug, nek en knieholtes. Door de natuurlijke houding die het lichaam aanneemt op het water, kantelt het bekken licht en wordt elke druk op de tussenwervelschijven weggenomen.

Hierdoor kunnen deze zich genereren en is je rug klaar om aan een nieuwe dag te beginnen. Een optimale stabilisatie aan de binnenzijde van de watermatras zorgt voor jarenlang genot van een ergonomisch correcte slaaphouding. De persoonlijke op maat gemaakte bekkensteun garandeert een ergonomisch ligcomfort.

Je hebt keuze uit 3 stabilisatiesystemen: Zensleep, Fiber en Active Support. Deze laatstgenoemde is een aanvullende optie bij onze Fiber-technologie.

Zensleep-technologie®

Met Zensleep zijn we erin geslaagd de voordelen van slapen op water te combineren met een gepersonaliseerd, duurzaam stabilisatiesysteem. Hierdoor is het uitermate geschikt voor mensen die een ergonomische, duurzame slaapervaring willen met behoud van alle voordelen van een waterbed.

Het feit dat Zensleep-technologie® gepatenteerd is, onderstreept de unieke en innovatieve aspecten van dit systeem. Het patent bevestigt dat de technologie een originele en onderscheidende bijdrage levert aan het veld van slaapoptimalisatie en het verbeteren van de algehele slaapervaring.

Fiber-technologie®

Vind je het typische gevoel van slapen op water fantastisch, maar wil je genieten van een optimaal ergonomische slaapervaring? Dan is onze Fiber-technologie de perfecte match voor jou. Een ergonomische lendensteun in de watermatras biedt meer steun en blijft trouw aan het gevoel van slapen op water. Onze Active Support optie biedt nog meer steun indien nodig.

2Sleep

Onze 2Sleep® waterbedden bieden voor iedereen een
onvergelijkbaar ligcomfort gecombineerd met een prachtig boxspring design.

Naast een ondersteunende hoge sokkel als constructieonderbouw, maken de 2Sleep waterbedden ook gebruik van bedpoten voor extra charme.

1Firstline

De 1Firstline waterbedden zijn onze invulling van budgetvriendelijke, strakke waterbedden. Ze genieten bovendien van dezelfde ergonomische eigenschappen van onze Profine technologie.

Softside

Onze bedmodellen zijn voorzien van een Softside afwerking. Deze zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. De rechte Softside (1Firstline Exellent & 2Sleep Speedster) maakt het instappen comfortabeler.

Onze schuine Softside (1Firstline Avant en Onyx & 2Sleep Boxster) zorgt voor een groter ligvlak. Dit maakt de slaapervaring comfortabeler voor zij die met hun gezicht dicht bij de zijkant van het bed slapen.

Neem contact op voor je dichtstbijzijnde slaapadviseur

Revolutionaire TECHNIEKEN

“Profine vinyl behoort tot de top.”

Het omhulsel van de matermatras bestaat uit een vinylfolie. Door een jarenlange, nauwe samenwerking met de firma Bayer worden voor Profine vinyl de nieuwste technieken en de beste materialen gebruikt.

Phalatvrije vinyl

Al onze watermatrassen produceren we uit phalatvrije vinyl. Het Mesamoll II preparaat, een unieke weekmaker van Lanxess, wordt in het hoogste gehalte ingezet voor Profine vinyl.

Doorgedreven tests hebben bewezen dat dit de levensduur van je Profine watermatras aanzienlijk verlengt. We laten onze specifieke vinylformule op regelmatige basis controleren door een onafhankelijk instituut.

Profine vinyl voldoet aan de Europese standaardnorm EN 71.3: de gebruikte weekmaker is zo onschadelijk voor de gezondheid.

Op zoek naar media?
registreer

Wij sturen je een persoonlijke mail met de link naar de shared folder met onze mediabestanden.