Over ons

Onze missie en visie

Bij Profine vinden we het belangrijk om onze klanten te voorzien van de best mogelijke slaapervaring. Dit betekent experimenteren en toepassen. Zo zijn we gekomen tot het Profine slaapsysteem van nu: een volledig gepersonaliseerde slaapervaring die met alles rekening houdt.

Kwaliteit en comfort

Waterbedden bieden een betere slaapervaring dan standaard slaapsystemen. Profine gaat nog net dat stapje verder. Met gepersonaliseerde bedden op basis van onze speciale technieken, bieden we een slaapcomfort aan om u tegen te zeggen.

Een goede nachtrust is belangrijk om vol energie aan de volgende dag te kunnen beginnen. Hiernaast is het ook belangrijk om zo ergonomisch mogelijk te slapen. Onze systemen leggen hier de nadruk op. De voordelen hiervan neem je mee doorheen de dag. Spierpijn, een slechte bloedsomloop etc. worden vermeden, waardoor elke dag een betere ervaring is.

Stijlvolle waterbedden op maat

Bij waterbedden denken de meeste mensen aan een standaard model waar weinig aan te zien is. Bij Profine maken we naast de matrassen ook onze bedkaders volledig zelf op maat. Denk aan een stijlvol bed, maar voorzien van een watermatras. Een combinatie van beide werelden die zorgt voor een elegant en ergonomisch geheel.

Voor meer informatie over onze bedden kan je terecht op onze pagina over waterbedden en de pagina over onze beddencollectie. Heb je een vraag of graag nog extra informatie? Neem gerust contact op. We helpen je graag verder in je zoektocht naar slaapcomfort!

Atelier

In ons atelier produceren we waterbedden van echt Belgische kwaliteit. We maken al onze bedden zelf. Dit betekent uiteraard ook dat we elk bed en elke matras grondig bestuderen om de kwaliteit voor 100% te kunnen garanderen.

 

Op zoek naar media?
registreer

Wij sturen je een persoonlijke mail met de link naar de shared folder met onze mediabestanden.