Ergonomie

Ergonomie & comfort op maat

Ontdek jouw ultieme slaapervaring. Laat je betoveren door de ongeëvenaarde ondersteuning van een waterbed dat zich 100% aan jouw lichaam aanpast, waardoor drukpunten tot het verleden behoren. Zeg vaarwel tegen spanning op gewrichten, geknelde spieren, slapende ledematen, eindeloos draaien en belemmerde bloedcirculatie. Geniet vanaf het moment dat je gaat slapen van het zalige zwevende gevoel dat geen enkel ander slaapsysteem kan bieden.

Je lichaam neemt automatisch een natuurlijke en gezonde houding aan op een waterbed. Het water verplaatst zich onder zwaardere lichaamsdelen zoals je schouders en bekken. Hierdoor kantelt je bekken, rekken je rugwervels uit en worden je tussenwervelschijven ontlast. Je lichaam zal je dankbaar zijn.

We maken Profine waterbedden steeds op maat, aangepast aan jouw unieke lichaamsbouw. Na een persoonlijke Profine comforttest zal jouw slaapadviseur je lichaam opmeten en je watermatras perfect afstemmen op jouw behoeften.

Ergonomie

Unieke stabilisatiesystemen

Profine biedt de meest ergonomische stabilisatiesystemen aan en steeds op maat!

Zensleep​

Met Zensleep zijn we erin geslaagd de voordelen van slapen op water te combineren met een gepersonaliseerd, duurzaam stabilisatiesysteem. Zensleep is ideaal voor mensen die een ergonomische slaapervaring zoeken.
 
Het speciale Zenschuim, dat lucht- en waterdoorlaatbaar is, biedt een minimale vormverandering en gaat dus langer mee dan andere stabilisatiesystemen.
 
Met onze comforttest zijn we in staat om jouw watermatras volledig op maat aan te passen aan de noden van jouw lichaam. Zo krijg je een volledig gepersonaliseerde watermatras die qua comfort én levensduur bij de beste is.
 

Het Zenschuim gaat van soft naar extra firm. Deze gradatie kan je vergelijken met de hardheid van een standaard matras. Profine gaat ergonomisch nog net dat stapje verder.

Heb je bijvoorbeeld vaak last van druk op je schouder? Dan creëren we een aangepaste schouderzone. Heb je net meer steun nodig in de lende? Dan bouwen we een gepaste lendesteun op maat in.

Kortom, Profine zorgt voor een perfect ergonomisch ligcomfort, gecombineerd met een drukverlagende, hygiënische en perfect op temperatuur gebrachte slaapervaring.

Laat je zeker adviseren door je slaapadviseur om de juiste keuze te maken.

Zensleep​ motion

Met Zensleep Motion behoud je voor een groot deel het gevoel van slapen op water, maar geniet je van de ergonomische voordelen van Zensleep. De Motion 1.0 is verkijgbaar in soft, medium en firm, met optie lendesteun.

Zensleep​ premium

Met Zensleep Premium heb je minder het gevoel dat je op water ligt, perfect voor mensen die alle voordelen van slapen op water wensen te combineren met een ergonomisch stabiel ligcomfort. Zensleep Premium 2.0 en 1.6 zijn verkrijgbaar in soft, medium, firm en extra firm, met optie schouderzone en lendesteun.

Unieke stabilisatiesystemen

Fiber

Geniet van de ergonomische voordelen van onze Fiber-technologie terwijl je het gevoel van slapen op water behoudt. Onze lendensteun in de watermatras biedt extra ondersteuning en kan worden uitgebreid met onze Active Support optie.

Active Support biedt extra stevigheid met een watervaste schuimplaat. Dit verhoogt je comfort, maar je behoudt het gevoel van slapen op water.

Informeer zeker bij je slaapadviseur voor meer informatie over onze stabilisatiesystemen.

Wat als je lichaam verandert?

Een bed koop je voor meerdere jaren, maar wat als jouw lichaam of comfortbehoefte mee verandert? Met een waterbed kan je eenvoudig de waterhoeveelheid aanpassen.

Dankzij het unieke concept dat jouw matras perfect afstemt op jouw lichaamsgewicht, ervaar je een gevoel van zweven, waar en wanneer je maar wilt. Als Profine slaper zal je merken dat je jouw waterbed mist op vakantie.

 

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Een goed slaapsysteem is een verstandige investering, aangezien je 1/3 van jouw leven in bed doorbrengt. Hoewel slaapsystemen de afgelopen jaren sterk evolueerden op het gebied van vormgeving en comfort, biedt een Profine waterbed ongeëvenaarde voordelen tegen een scherpere prijs dan traditionele slaapsystemen.

Bij normaal gebruik (na het luchten het bed toedekken, normale kamertemperatuur) verbruikt een waterbed niet meer energie dan een koelkast van energieklasse A. Je zal de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding zeker opmerken.

Gun jezelf de ultieme slaapervaring en investeer in een op maat gemaakt, hygiënisch en aanpasbaar Profine waterbed. Ontdek een nieuw niveau van comfort en welzijn, elke nacht opnieuw.

Neem contact op voor je dichtstbijzijnde slaapadviseur
Op zoek naar media?
registreer

Wij sturen je een persoonlijke mail met de link naar de shared folder met onze mediabestanden.