Waterbedhoezen

De hoezen van Profine

Deze Profine hoes is vervaardigd uit het innovatieve silverplus aegis dubbeldoek en is wasbaar tot 60°C. Voor een optimale vochtopname versteppen we de hoes met Tencel en voorzien we de onderzijde van een afstandsweefsel.

Onze S Loft hoes is speciaal geschikt voor waterbedslapers die de voorkeur geven aan een warm nestgevoel in het waterbed. Deze topper is doorgestikt met 400 grams S Loft vezel met enkele naald. Deze vezel heeft een uitstekende veerkracht en is zeer licht en ademend.

De breeze overlay is bijzonder geschikt voor waterbedslapers die de voorkeur geven aan een steviger liggevoel bij het eerste contact. Deze topper is gewatteerd met een afwasbaar schuim en voelt aangenaam koel aan.

Verwisselbare hoezen worden steeds populairder. Vanwege deze trend, hebben we onze natuurlijke katoenen opleg nu aan het assortiment toegevoegd. Deze is perfect voor de zomermaanden of voor waterbedslapers die zich prettig voelen in een koeler, natuurlijk waterbed. De bovenstof, de vulling en de onderkant zijn gemaakt van 100% katoen.

De airflow topperhoes is met Zenschuim gevuld en is bijgevolg de eerste topper waarvan de onderdelen wasbaar zijn. Deze hoes kan je wassen tot 60°C en de Zenschuim kan je gemakkelijk onder de douchekraan afspoelen.

Om de reiniging van de watermatras te vereenvoudigen, is onze capliner met spanningsrand of ritssluiting de beste oplossing. Capliner folie is antibacterieel, wasbaar op 95°C en mag in de droogtrommel. Zo ben je optimaal beschermd tegen huisstofmijt en allergieën. Dit hoogwaardige materiaal is waterdampdoorlaatbaar en biedt een perfect droog slaapklimaat.

Silvertencel
S Loft
Breeze
Natur katoen
Airflow
Vorige slide
Volgende slide

Waterbedverwarming

Het waterbed wordt verwarmd. Dit heeft natuurlijk voordelen, maar de perceptie leeft dat dit veel energie verbruikt.

Wij kunnen als optie zeker en vast sparen op energie door het bed ook te isoleren. Het verbruik is zodoende zeer zeer laag, lager dan koffie zetten of het gebruik van huishoudapparaten, gsm’s…

Temperatuurregeling

Eén van de grootste voordelen van een waterbed is dat je de temperatuur van het water kunt instellen. Dit heeft een positieve invloed zowel qua ergonomie als comfort. Zich warm bibberen, waar vrouwen vaak last van hebben, wordt zo verleden tijd. Ook overdreven zweten, een probleem dat zich vooral bij mannen voordoet, wordt verleden tijd.

De Carbon Heater®-waterbedverwarmingen die we voorzien, zorgen er steeds voor dat je waterbed perfect op temperatuur blijft. We verzekeren je dat deze verwarmingen zowel veilig als duurzaam zijn.

100% veilig

Sommigen vragen zich af of water en elektriciteit wel veilig gecombineerd kunnen worden. Net als bij wasmachines, waterkokers, enzovoort kan deze combinatie 100% veilig toegepast worden op waterbedden. De verwarming wordt onder de veiligheidsfolie van het waterbed geplaatst, op de bodemplaat.

Hierdoor is contact tussen het water en het verwarmingselement volledig uitgesloten. Bovendien zijn alle Carbon Heater® toestellen meervoudig beveiligd, geïsoleerd en waterdicht volgens IP 67. Verder zijn ze ook gecertificeerd volgens de VDE-GS veiligheidsnormen.

Laag stroomverbruik

De waterbedverwarming is permanent op het elektriciteitsnet aangesloten. Ze gebruikt wel maar af en toe voor een korte tijd stroom om het water op een constante temperatuur te houden. In cijfers vertaalt dit zich in een gemiddeld dagelijks verbruik van 1,32 kWh. Dit wil zeggen dat je ongeveer €1,00 betaalt voor een heuse verhoging van je slaapcomfort, wat je o.a. meer energie overdag geeft.

Energy Saver

De nieuwe Profine Energy Saver is een energiebesparende mat, op basis van geëxtrudeerd polystyreen.

Deze mat heeft een zeer lage lambda-waarde van 0,0340 W/m.k, wat duidt op een uitstekende isolerende werking. Daarnaast heeft het een hoge drukstabiliteit, is uiterst robuust en is tot 40% effectiever dan traditionele verpakkingsmaterialen.

Het Profine team hoopt zo bij te dragen aan het verminderen van energieverbruik bij waterbedden. De Profine Energy Saver is de manier om het verbruik van je waterbed te drukken, zonder aan kwaliteit in te boeten.

Sticker Energy Saver
Op zoek naar media?
registreer

Wij sturen je een persoonlijke mail met de link naar de shared folder met onze mediabestanden.