Waterbed op maat


LIGCOMFORTEen Profine® waterbed is de beste voorbereiding op een nieuwe dag. Elk punt van het lichaam wordt door het water gedragen, doordat water zich perfect aan iedere lichaamsvorm aanpast. Het lichaam wordt gelijkmatig en soepel ondersteund. Lichaamsdelen die teveel druk ondervinden op een conventionele matras (bv. hielen, bekken en schouders) drukken nu het water weg. Dit water wordt vervolgens verplaatst naar de lichaamsdelen die onvoldoende ondersteund worden zoals rug, nek en knieholtes. Door de natuurlijke houding die het lichaam aanneemt op het water kantelt het bekken licht en wordt elke druk op de tussenwervelschijven weggenomen.
Hierdoor kunnen deze zich optimaal genereren en is uw rug klaar om een nieuwe dag aan te vatten. Een optimale stabilisatie aan de binnenzijde van de watermatras zorgt voor jarenlang genot van een ergonomisch correcte slaaphouding. De persoonlijke op maat gemaakte bekkensteun garandeert een ergonomisch verantwoord ligcomfort. U heeft de keuze uit 4 stabilisatiesystemen:


1. Fiber:
Stabilisatie met thermische vezels, ruggenwervelondersteuning in fiber
Stabilisatiegraad van P0 tot P8

2. Hydrocylinders:
Stabilisatie met thermische vezels, ruggenwervelondersteuning in speciaal ontwikkelde hydrocylinders
Stabilisatiegraad van P0 tot P8

3. Active Support:
Stabilisatie met thermische vezels, ruggenwervelondersteuning in fiber verstevigd met watervaste schuimplaat
Stabilisatiegraad van P0 tot P8

4. Zensleep by Profine®
Een revolutionair Stabilisatiesysteem

Door de jaren heen heeft het waterbed bewezen het meest drukvrije comfort te bieden onder de slaapsystemen. Uw rug heeft dan ook recht op een welverdiende nachtrust. De traditionele slaapsystemen hebben hun techniek het voorbije decenium gebaseerd op het basisprincipe van drukvrij slapen met comfortzones. Toch blijft het waterbed nog steeds koploper op vlak van hygiëne, temperatuurregeling en drukvrije ondersteuning. Met Zensleep® is Profine® erin geslaagd de voordelen van slapen op water te combineren met een gepersonaliseerd duurzaam stabilisatiesysteem. De Zensleep watermatras wordt gevuld met een speciaal ontwikkelde watervaste en uiterst opencellige schuim.

GEPERSONALISEERD ONTWERP:
PROFINE® COMFORT TEST

Ieder menselijk lichaam heeft zijn eigen specifieke vorm. Met de comfort test wordt uw lichaam opgemeten. Vervolgens wordt er aan de hand van deze fysiologische gegevens een speciaal voor u op maat gesneden matras geproduceerd met al dan niet een aangepaste schouder en/of bekkenzone.
De fysiologische “Ergocheck” van elke persoon is de basis voor een op maat gemaakt Profine® watermatras.Profine Bedsystemen N.V., Bouwelven 10, IZ Klein Gent, B-2280 Grobbendonk, Belgien, Tel.: +32 (0) 14 285 800, info@profine.be, www.profine.be - IMPRESSUM