Profine Waterbed Technologie01 Het Stabilisatiesysteem.

02 Het stabilisatiesysteem wordt aan de bodem vastgeknoopt en kan bijgevolg niet verschuiven.

03 Een speciaal ontwikkeld additief van Bayer (Mesamoll II) garandeert een langere flexibiliteit van het vinyloppervlak.

04 De bodem van de matras is een warmteverdelende thermovinyl en is onderhoudsvrij.

05 De gelamineerde en voorgevormde hoeken worden volgens de meest uptodate hoogfrequentie lastechnieken moleculair met elkaar verbonden.

06 Het unieke luchtventiel als hulp voor het instellen van het juiste waterniveau.

07 Elke lasnaad word volgens de modernste techniek gelast. Ze liggen aan de onderkant van de watermatras waar de druk van het water het minste is.
 Dit garandeert een langere levensduur.

08 Sokkel en Bodemplaat: Het hout gebruikt voor sokkels en bodemplaten voldoet aan de Europese EN 120 norm. Profine vervaardigt de onderbouw uit hout uitsluitend van de E1 klasse.

09 De Profine® Duo HR schuim omranding houdt het waterbed gedurende de levensduur in vorm en maakt het in- en uitstappen comfortabel. Alle types hebben een TÜV Rheinland testcertificaat.

10 Hoogwaardig en volledig gecertificeerde verwarmingselementen met individueel instelbare temperatuurregeling.


11 Standaard is een sterke veiligheidsvoering voorzien met dezelfde kwaliteitseisen als de vinyl van de watermatras. Het speciaal ontwikkeld profix-systeem verankert de voering aan de buitenzijde van uw bed.

12 Onze afneembare waterbedhoezen zijn vervaardigd uit het innovatieve silver plus dubbeldoek. Deze zijn volledig vrij van giftige stoffen en geven een extra bescherming tegen huisstofmijt, schimmel en bacteriën.13 Gewichtsverdelers

14 Aluminium hoekverbinders voor de sokkelProfine Bedsystemen N.V., Bouwelven 10, IZ Klein Gent, B-2280 Grobbendonk, Belgien, Tel.: +32 (0) 14 285 800, info@profine.be, www.profine.be - IMPRESSUM