Het geheim van het waterbed

Vraag het aan iedereen die er ervaring mee heeft: slapen op een waterbed geeft een hoogst apart en aangenaam gevoel.
Welk ander bed geeft je behaaglijke warmte in de winter en zalige frisheid tijdens warme zomernachten? En dat is slechts één van de redenen waarom een waterbed misschien iets voor jou zou kunnen zijn.
Een waterbed spreekt tot de verbeelding. Je wervelkolom en spieren ontspannen zich volledig, daar de matras zich volledig aanpast aan de welvingen van je lichaam. Hierdoor ontstaan er geen storende drukpunten en wordt je bloedsomloop nergens gehinderd. Ook zwangere vrouwen hebben er baat bij, want ze kunnen tot aan het einde van hun zwangerschap in elke gewenste houding comfortabel slapen.


Wat een waterbed ook heel aantrekkelijk maakt is de verwarming. Met de waterbed heater kun je de temperatuur zo aangenaam als gewenst regelen. De waterbed verwarming is ontspannend voor uw spieren en goed voor de bloedsomloop. Ten slotte is een waterbed erg hygiënisch. De watermatras is ondoordringbaar voor stof, huidschilfers en bacteriën. De huisstofmijt maakt geen kans zich te nestelen in een waterbed. Daarom worden mensen met een allergie soms aangeraden om in een waterbed te slapen.PROFINE® techniek in eennieuwe  verpakking - het Boxspring waterbed


Het nieuwe 2Sleep slaapsysteem van Profi ne® biedt voor elk individu een onvergelijkbaar ligcomfort, gecombineerd met een prachtig design. Samen met uw 2Sleep dealer stelt u uw persoonlijk 2Sleep slaapsysteem samen.

Elk 2Sleep slaapsysteem wordt volgens de regels van de kunst met de beste en meest edele materialen met de hand vervaardigd. Dat maakt hem ook een uniek stuk. Uw jarenlang optimaal ligcomfort wordt gegarandeerd door het ‘FIS’ of ‘Fysiologisch Intelligentie Systeem’. Hierdoor past uw 2Sleep slaapsysteem zich voortdurend aan uw lichaam en fysiologie aan.

Exclusief design. 2Sleep biedt u een enorm uitgebreide keuze aan uitvoeringen, stoffen en kleuren. Daarbij hebt u tevens een aanbod van verschillende nevenproducten zoals, nachttafels en bedkoffers ter beschikking. Dankzij het Climatronic System kan u zelf de door u gewenste temperatuur waarop u wil slapen, instellen. Aangenaam warm in de winter en verfrissend koel in de zomer. De 2Sleep houdt niet op u te verbazen!
De Slaapkamer als Cocoonruimte

Voor wensen die nog verder gaan hebben wij de multimedia koffer ontwikkeld. Dit technisch vernuft verschuilt in een, op het eerste zicht, bestaande bedkoffer een heus medialandschap.
Op knopdruk opent deze koffer zich automatisch en komt de TV, d.m.v. een lift tevoorschijn. Voor diegene die nog niet onder de indruk zouden zijn is er de “2Sound”. Hier wordt door een “pulse geber” onder de matras elk geluid omgezet in trillingen.
Alles wat je nu ziet en hoort, voel je nu ook gelijktijdig in bed. Multi Media beleving ten top.
Profine Bedsystemen N.V., Bouwelven 10, IZ Klein Gent, B-2280 Grobbendonk, Belgien, Tel.: +32 (0) 14 285 800, info@profine.be, www.profine.be - IMPRESSUM