PROFINE® 2Sleep Waterbed

PROFINE® Techniek in een nieuwe verpakking - 
Het Boxspring waterbed


Het nieuwe 2Sleep slaapsysteem van PROFINE® biedt voor elk individu een onvergelijkbaar ligcomfort, gecombineerd met een prachtig design.
Samen met uw 2Sleep dealer stelt u uw persoonlijk 2Sleep slaapsysteem samen.

Elk 2Sleep slaapsysteem wordt volgens de regels van de kunst met de beste en meest edele materialen met de hand vervaardigd. Dat maakt hem ook een uniek stuk.  Uw jarenlang optimaal ligcomfort wordt gegarandeerd door het ‘FIS’ of ‘Fysiologisch Intelligentie Systeem’.
Hierdoor past uw 2Sleep slaapsysteem zich voortdurend aan uw lichaam en fysiologie aan.
Exclusief design. 2Sleep biedt u een enorm uitgebreide keuze aan uitvoeringen, stoffen en kleuren. Daarbij hebt u tevens een aanbod van verschillende nevenproducten zoals, nachttafels en bedkoffers ter beschikking. 
Dankzij het Climatronic System kan u zelf de door u gewenste temperatuur waarop u wil slapen, instellen. Aangenaam warm in de winter en verfrissend koel in de zomer. De 2Sleep houdt niet op u te verbazen!


2Sleep bedmodellen

B-Box , unieke combinatie van waterbed en boxspring:

De B-Box van PROFINE® is een staaltje van design met technisch vernuft. B-Box is een combinatie van 1 helft Zensleep en 1 helft boxspring .
Het zensleepgedeelte heeft een box met geïntegreerde gewichtsverdelers en de pocketverenmatras heeft een volwaardige boxspring onderbouw met thermisch veredelde 5 zone pocketveren. Beide boxen zijn voorzien van een afneembare hoes evenals het decokleed van de matrassen.

De topper is gevuld met zenschuim en is hiermee de eerste topper die gewassen kan worden.
Het design voor de B-Box is verrassend elegant en lijkt niet op een waterbed zoals we het reeds lang kennen.


Profine Bedsystemen N.V., Bouwelven 10, IZ Klein Gent, B-2280 Grobbendonk, Belgien, Tel.: +32 (0) 14 285 800, info@profine.be, www.profine.be - IMPRESSUM